Turbó tömítés készlet

Turbó tömítés készlet

Kínálatunkban több, mint 3.000 járműtípushoz található minőségi turbó tömítés készlet illetve komplett beépítő szett!

A sikeres turbó javításhoz elengedhetetlen, hogy a turbó bekötési pontjai jól illeszkedjenek és megfelelően tömítettek legyenek!

Ennek eléréséhez pedig nélkülözhetetlen egy kiváló minőségű turbó tömítés készlet!

A nem megfelelő minőségű turbó tömítés használata sok bosszúságot tud okozni! Teljesítményvesztéshez, hangos működéshez, de az átégett turbó tömítés akár a turbófeltöltő meghibásodásához is vezethet! Folyékony tömítő paszta használata tilos a turbó bekötési pontjainál, a régi turbó tömítés készlet pedig biztosan nem használható fel ismételten, ezért minden turbó csere alkalmával indokolt egy új turbó tömítés szett beépítése is, mely a turbó árához mérten elhanyagolható összeg, de ha nem cseréljük ki vagy gyenge minőségű turbó tömítés szettet választunk, akkor rengeteg fejfájást tud okozni.

Ne feledje, nem csak az a fontos, hogy cserélje, hanem az is, hogy milyen minőségűre! A gyenge anyagminőségű turbó tömítés szett nem tömít megfelelően, idővel átég és jóval több kárt okoz, mint amennyit meg tudott spórolni a vásárlásnál.

A WiZARD TURBO kínálatába csak már bizonyított minőségű turbó tömítés készlet kerülhet, miközben az ár/minőség mutatóban verhetetlenek vagyunk. Éves szinten, ügyfél panasz nélkül több, mint 10.000 darab turbó tömítés készlet értékesítését tudjuk felmutatni, 8 éve ugyan attól a megbízható beszállítótól vásárolunk, ezért bátran merjük ajánlani Önnek is termékünket!

Ön választhat kiszerelést az igénye szerint, de a minőségben nincs kompromisszum:

Prémium minőségű turbó tömítés készlet

Turbó tömítés

Prémium minőségű komplett turbó beépítő szett minden szükséges tőcsavarral és és segédanyaggal

Turbó tömítés készlet

Turbó tömítések

Lépjen be a turbó katalógusba és keresse meg az Ön autójához szükséges turbó tömítés készletet! A katalógusban közel 5.000 járműhöz találhatók turbó tömítés információk.

Turbó javítás árak

Kérjen ajánlatot turbó tömítés készlet megrendelésére az alábbi üzenetküldő kitöltésével vagy keresse kollégáinkat elérhetőségeinken.

Reméljük hamarosan Önt is elégedett partnereink között köszönthetjük!

Írjon nekünk*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!


  • Több, mint 20.000 turbófeltöltő és turbó alkatrész raktárról
  • Több, mint 2.000 gyári, teljes körűen felújított turbó készletről
  • Több, mint 12.000 elégedett vásárló évente
  • Díjmentes országos kiszállítás 1 munkanapon belül
  • Magyarország legnagyobb online turbó árak adatbázisa

Általunk szervizelt és forgalmazott turbótípusok:**

Koronavírus információk és intézkedések!

A Kormány által kihrdetett "vészhelyzet" ideje alatt is folytatjuk az értékestést és a javítást az alábbiak szerint:

1. A jelen szabályozás értelmében 8:30 és 15 óra között a megszokott módon nyitva tart üzletünk. A telefonos megrendeléseket másnapi kiszállítással 16:30-ig fogadjuk!

2. Kérjük Önöket, hogy lehetőség szerint kerüljék a személyes vásárlást és válasszák inkább a másnapi díjmentes kiszálltásunkat vagy vegyék igénybe a szintén díjmentes javításra el- és visszaszállítás lehetőségét

3. Budapest 70 km -es körzetében díjmentes aznapi háztól házig hozom-viszem szolgáltatást vezetünk be! Munkanapokon 12 óráig (Budapesten belül 14 óráig) megrendelt árufelvétel esetén még aznap házhoz megyünk a hibás turbóért - így Önnek ki sem kell mozdulnia a gyors, 1 napon belüli javításhoz!

Mindent elkövetünk a működés fenntartása és a partnereink, munkatársaink védelme érdekében. Számunkra az emberi élet védelme és egészségének megörzése az elsődleges szempont, ezért együttműködésüket és megértésüket kérjük a kialakult helyzetben. Amennyiben a fent leírtakban bármi változás állna be, azonnal informálni fogjuk Önöket.